Контакти
HomeHаші новиниЩо таке миготлива аритмія?Що таке миготлива аритмія?

4 травня 2018 року

Із удосконаленням методів лікування не дивно, що сьогодні люди живуть довше. Однак із віком виникає більша ймовірність певних проблем зі здоров'ям. Доктор Фреда Льюїс-Холл нещодавно доповідала на конференції The Doctors про одну з цих проблем, а саме про миготливу аритмію, відому також як фібриляція передсердь. Це стан при якому виникає аномальний серцевий ритм, на такий стан страждають приблизно 6,4 млн осіб у США. Ризик виникнення цього стану, а також його наслідків (наприклад, інсульту) зростає з віком.
 


​​​​​​​Лікарі не завжди призначають пацієнтам обстеження на наявність миготливої аритмії, так як її симптоми не є завжди очевидними.  Деколи її діагностують вже на шляху до реанімації або під час комплексного медичного огляду. Тож чи пройдете ви обстеження, у тому числі, залежить і від вас самих, а саме від того, чи повністю Ви розповісте своєму лікарю про симптоми. Тому важливо знати симптоми миготливої аритмії, які можуть включати серцебиття (відчуття прискореного чи нерегулярного серцебиття), біль у грудях, задишку, запаморочення, слабкість і втому. Ці симптоми можуть виникати як зрідка, так і регулярно. Якщо ви маєте підозру, що ви або хтось із близьких може страждати на миготливу аритмію, негайно зверніться до Вашого лікаря. Нижче наведено декілька порад, що потрібно робити до того, як Ви потрапите на прийом до лікаря:

Аллисон Кин, Глобальний медичний директор компанії Пфайзер (Pfizer)​​​​​​​

Про нас Hаші новини Відповідальність Наукова діяльністьПолітика конфіденційності та cookiesУмови користування сайтомКонтакти Pfizer.comHealthcare ProfessionalsBusiness to businessNews and mediaInvestorsSitemap © Представництво "Пфайзер Експорт Бі.Ві" в Україні (2022). PP-UNP-UKR-0013