Контакти
Pfizer відзначає 175-ту річницю, віддаючи данину спадщині та сміливо дивлячись у майбутнєГоловнаПро насКомпанії «Пфайзер» 175 років

У далекому 1849 році Чарльз Пфайзер і Чарльз Ерхарт заснували компанію, яку всі знають сьогодні як Pfizer, і відтоді ми перебуваємо в авангарді докорінних змін у медицині та технологіях. Протягом 175 років ми маємо надзвичайний вплив на світову галузь охорони здоров’я.
 

Але багато в чому ми лише початківці. У 2024 році ми будемо вшановувати професіоналів і віддячувати за все, чого досягли, рухаючись вперед з упевненістю, що найкраще ще попереду. Разом ми перевершимо те, на що спромоглися вчора.
 

Протягом майже двох століть робота компанії Pfizer мала значний вплив не лише на охорону здоров’я та науку, а й на повсякденне життя мільйонів людей у всьому світі. Цього року ми щасливі, що маємо змогу працювати далі над подоланням онкологічних захворювань, надаючи особливу увагу пошуку нових методів лікування та ліків від безлічі інших хвороб і порушень.
 

Продовжуючи цю важливу роботу, ми також будемо згадувати про те, як наші вчені, дослідники й майже 80-тисячний персонал долучилися до розроблення та поширення понад 300 найменувань лікарських засобів компанії Pfizer, які сьогодні використовують у світі. Разом ми й далі здійснюємо революційні зрушення, які змінюють життя пацієнтів.
 

Розпочати святкування нашого історичного 175-річчя ми хочемо фільмом про те, що зазвичай залишається поза увагою загалу, де з гордістю розповідаємо про наукову спадщину компанії, тих першопрохідців галузі, без яких наш успіх був би неможливий. Ми знаємо, що наукові інновації впроваджують безперервно, що все, що було раніше, є лише будівельним матеріалом для майбутніх досягнень, і пишаємося тим, що, «стоячи на плечах гігантів», продовжуємо нашу наукову місію в тому ж дусі допитливості та наукового пошуку.
 

Наше нещодавнє придбання компанії Seagen і заповзята робота онкологічного підрозділу компанії спрямовані на переосмислення перспектив лікування раку. Саме ракові захворювання залишаються основною причиною смертності в усьому світі, а в США кожній третій людині на тому чи іншому етапі життя ставлять цей діагноз. Відзначаючи 175-ту річницю заснування компанії Pfizer, ми як ніколи прагнемо допомогти знайти способи сповільнити та зупинити цю хворобу.
 

Нашу роботу в цьому напрямі висвітлює нова реклама компанії під час недільної трансляції великого футбольного матчу NFL. Мільйони людей, які спостерігають за однією з найважливіших телевізійних подій року, побачили рекламу, що розповідає про першопрохідців минулого та запускає наш вебсайт «Переможемо рак», де можна дізнатися більше про зусилля компанії Pfizer, спрямовані на те, щоб перемогти цю хворобу і поліпшити якість життя пацієнтів, зробивши рак справою минулого. Впродовж усього року ми будемо розповідати про нашу місію та здобутки на цьому шляху, а також ділитися надзвичайною історією компанії Pfizer за допомогою статей, інтерактивних функцій і бачення проблеми з різних точок зору нашого топкерівництва.
 

Без визнання нашої історії не було б на що спиратися, рухаючись вперед шляхом прогресу, не було б інновацій, які можна перевершити. У 2024 році завдяки попереднім двом століттям невтомних досліджень і відкриттів нас чекає набагато більше, і майбутнє вбачається не менш захопливим, ніж події минулого. Ми прагнемо перемогти рак, «перевершити те, на що спромоглися вчора», і забезпечити пацієнтам нове покоління проривних рішень ― на наступні 175 років і далі.

Про нас Відповідальність ПацієнтамЗахист від захворюваньПолітика конфіденційності та cookiesУмови користування сайтомКонтакти Pfizer.comHealthcare ProfessionalsBusiness to businessNews and mediaInvestorsSitemap © Представництво "Пфайзер Експорт Бі.Ві" в Україні (2024). PP-UNP-UKR-0070